Overnatting ,tatovering & shopping

For ett fantastisk vær det har vært idag å jeg har ikke solt meg en gang, føler meg litt skyldig. Men har hatt en ganske så travel dag. Var hos ei venninne igår, vi gikk tur og tok oss ett kvelds bad. Var faktisk veldig deilig, vannet var litt varmere enn luften skal vi tro måleren. Vi hoppet uti fra flytebrygga, ikke bare 1 gang men hele 2 ganger. Så var det hjem til henne for å spise mango, nam jeg elsker mango. 

Da vi våknet idag var det øvelsekjøring og shopping, måtte ha meg en jogge skjorts, fant en på HM til 99, SOLD :D Super deilig og passet perfekt, valget stod mellom svart og grå, det ble svart. Fant også den lekre vann karaffelen på OBS, rosa selvfølgelig, tror den kostet 49. Så skulle Kine på jobb, å jeg kjørte hjem for å treffe Sandra. Da ble det mer shopping å jeg kjøpte meg dongeri skjorts å topp. så gikk turen bort på Tatto Lounge for å høre om pris. Sandra ble super spontan å tok tatovering der å da mens jeg satt å ventet. Har så så lyst på flere selv, men får vente litt. Ellers har jeg vært på møte med jobben å nå sitter jeg å slapper av i sofaen med spotify over anlegget, klarer ikke å være hjemme uten å ha musikk på. Terapi for sjelen rett å slett! 

Anyways må finne outfit til i morgen for da blir en en tur ut, å til lørdag for da er det sommerfest med jobben. 

Dagens fangst 


Jeg fant helt for denne toppen <3


Har leitet etter en sån så dette lenge <3

                                    Her er Kine & meg på tur i Djupadalen

#shopping #blogg #rosa

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Helene

Helene

30, Haugesund

Født i Bergen by, der jeg bodde til jeg var ca 12, så flyttet vi til Sandnes der jeg gikk på ungdomskole, da jeg var blitt 16 så flyttet jeg til Haugesund der jeg bor nå. Har også innimellom her bodd i Leikanger. 11 oktober 2013 Fekk jeg diabetes type 1, å livet mitt ble snudd opp ned. Er litt rart å være syk uten å se syk ut, men håper med tiden til hjelp att jeg skal klare å få kontroll over sykdommen. Har en liten Pelsdott ved navnet Zena, hun er en blanding av dverg snauzer og Bichon Frise <3 Følg meg gjerne på Instagram : Helmic_86 KontaktInfo: Helmic_86@live.no

Kategorier

Arkiv

hits