Det er ikke buksa som er for liten, det er magen som er for stor.

Hvor får alle motivasjonen fra? Jeg har vært missfornøyd med kroppen min så lenge jeg kan huske, da jeg var 16 ville jeg begynne å trene. Jeg har vært medlem på flere treningsstudioer men ender alltid opp som støttemedlem. Så da sitter jeg her, forsatt like missfornøyd, hvordan klarer dere det? Jeg har jo lyst å trene, å jeg har lyst på en stram kropp å jeg har lyst på mer energi og spise sunt, så hvorfor klarer alle andre det men ikke meg? Jeg vil jo, men syns heller det er kjekkere å se film i sofaen enn å gå ut å jogge. Å som alt annet i livet så får man ingenting gratis, så her må jeg gjør noe selv, men hva? Hadde hjulpet med en treningsvenn, men det er ikke bare å bare å finne, tro meg jeg har prøvd å få med meg folk til å begynne å trene. Enten så passe ikke arbeidstidene våres, ellers blir det aldri noe av den treningen jeg har så lyst å begynne med. 

Dual Fusion TR 3 Treningssko / Victory Compression Safari Bra bh / CH Hydro Jacket treningsjakke / Nike Sportswear WINDRUNNER Lett jakke black/white / ASICS GELPULSE 6 Løpesko med demping hot pink/white/onyx / ASICS GELZARACA 3 Løpesko med demping coral/silver/pink / ASICS GELNOOSA TRI 10 Stabile løpesko flash yellow/turquoise/flash pink
Det er så masse fint trenings tøy i butikkene, kunne kjøpt alt sammen å hatt det i trenings skuffen min med resten av trenings klærne jeg aldri får brukt. Det jeg faktisk trenger er ett par joggesko så jeg kan begynne å jogge ute, tror det hadde hjulpet litt på motivasjonen. Få den late ræva mi opp av sofaen å ut i naturen, nå begynner det å bli litt varmere i været så det går faktisk an å være ute uten å få frostskader på nesen.
Ett par friske joggesko og en fin treningsjakke er en god start på trenings planen min (tror jeg), jeg må bare finne det beste valget i ett hav med merker og sko. Jeg har utrolig store problemer med valg, uansett hva det er så sliter jeg med å velge farger, type osv osv.
7.2.13PicktheRightRunningshoe2.jpg
Har dere en favoritt blant joggesko?
xoxo Helene

11 kommentarer

hobbyfotografen

03.03.2015 kl.19:09

Føler det akkurat likt! håper du finner noe som du liker! 🌸🎀

Helene

03.03.2015 kl.19:22

hobbyfotografen: hihi takk, håper jeg også på, er såå mye å velge mellom blir gal xD

St1na

03.03.2015 kl.19:24

Jeg liker å underholde meg selv med en tv-serie på telefonen ellr en lydbok mens jeg er på tredemølla/sykkelen eller er ute å går! Synes tiden går så mye raskerer på den måten når jeg har noe annet å okkupere hjernen med.

Jeg er veldig fornøyd med løpeskoene fra New Balance, passer perfekt til min fot.

Helene

03.03.2015 kl.19:48

St1na: det var smart :D får liksom tiden til å gå litt fortere da :D
Har sett ett par pene modeller fra New Balance ja, huff, alt for mye fine sko å velge mellom

St1na

04.03.2015 kl.01:08

Tiden går veldig mye raskere på den måten. Synes det et lettere å faktisk få seg i ut døra også. Å velge riktige sko for foten din har så sinnsykt mye å si, spesielt når det kommer til jogging/løping!

Helene

04.03.2015 kl.11:06

St1na: hra hørt vi har en sportsbutikk som har sånt apparat som finner ut hvordan man trør sånt att man kan finne riktige sko, har tenkt å ta turen der en dag, men som med alt annet blir det utsatt , fy meg :o

St1na

04.03.2015 kl.16:30

Jeg har sett slike blant annet på gsport og gmax! Kjempe kjekt å vite hvor du tråkker på foten. Det hadde sinnsykt mye å si for min del i hvertfall!

Helene

04.03.2015 kl.16:46

St1na: Det får bli steg 1 i min Trenings plan :D steg 2 er å faktisk kjøpe sko, så tar jeg steg 3 som det kommer :D

St1na

04.03.2015 kl.19:22

Haha, tror jeg er en god ide! Jeg kjøpte mine på nettet, sykt mye billigere enn å kjøpe i butikk som regel.

Helene

04.03.2015 kl.19:45

St1na: det jeg også tenker, gå i butikker å prøve, å så hjem å bestille. Men er det ikke litt frekt å gå på en butikk å be dem om å sjekke hvilke type sko jeg trenger for å så si takk å farvell ?

St1na

04.03.2015 kl.20:25

Mulig jeg er veldig er frekk på det området, men jeg har ingen problemer med det. Jeg sier bare tydelig fra om at jeg kun er på utkikk, og at jeg må tenke på saken etter jeg har fått hjelp.Jeg bruker som regel ikke å prøve skoene de foreslå. Da går jeg heller til en ny skobutikk og prøver de der uten mer hjelp en størrelsene, haha. Litt kleint er det om du går igjennom hele prossessen med å prøve mange skopar, og bruker masse tid der og ikke ender opp å kjøpe noenting.

Skriv en ny kommentar

Helene

Helene

30, Haugesund

Født i Bergen by, der jeg bodde til jeg var ca 12, så flyttet vi til Sandnes der jeg gikk på ungdomskole, da jeg var blitt 16 så flyttet jeg til Haugesund der jeg bor nå. Har også innimellom her bodd i Leikanger. 11 oktober 2013 Fekk jeg diabetes type 1, å livet mitt ble snudd opp ned. Er litt rart å være syk uten å se syk ut, men håper med tiden til hjelp att jeg skal klare å få kontroll over sykdommen. Har en liten Pelsdott ved navnet Zena, hun er en blanding av dverg snauzer og Bichon Frise <3 Følg meg gjerne på Instagram : Helmic_86 KontaktInfo: Helmic_86@live.no

Kategorier

Arkiv

hits