Trenger en Trenings Buddy Asap

Jeg trenger en trenings buddy, å jeg trenger en nå. Det er ikke så lett som å gå på finn.no for å finne en, ikke vokser de på trær heller. Så da sitter jeg her da uten noen å trene med, å jeg har lyst å begynne å trene nå, så det begynner å bli veldig frustrerende. Ikke får jeg med typen på noe så helst aktivitet heller, han gidder ikke være med å gå de 2 usle km til solariumet engang, så totalt håpløst. Tren alene da tenker vel du, men hadde jeg kunne trent alene så hadde jeg jo begynt for mange år siden, jeg har rett å slett ikke funksjonen for å trene alene. Mye kjekkere og lettere å sitte i sofaen å spille wow å drikke pepsi max og se serier med typen enn å komme seg på trening, så derfor alle sammen jeg bare MÅ finne meg en trenings buddy eller er kroppen min tapt for alltid. Ønske jeg hadde en tvilling, kunne vi trent så bare det, å gjort alt mulig sammen, mamma hvorfor har ikke jeg en tvilling? 

 

 Hva kan jeg gjøre?

  1.  Finne meg noen nye venner som vil trene med meg, holder med 1 venn faktisk er ikke så kresen
  2.  Rett å slett tvinge typen til å være med noe jeg allerede har prøvd
  3. Trene selv, men det vet jeg att det tørr jeg ikke + er så mye lettere å skippe treningen når man kun trener med seg selv
  4.  Bare gi opp hele greiene, men det har jeg ikke lyst til 

 

Jeg er ganske så håpløs, må si jeg er litt flau over meg selv for att jeg er så lat.

 

 Tips til hvor jeg kan finne meg en trenings buddy?

2 kommentarer

Camilla

16.03.2015 kl.21:12

Godt spørsmål, er ikke alltid lett dessverre..

Har du ingen venninner som kunne ha tenkt seg å trene med deg?

Jeg selv trener jo utrolig mye, men merker at jeg trener mye bedre dersom jeg har noen å trene med. Så er ikke alltid like lett å komme seg til treningssenteret alene.

Helene

17.03.2015 kl.10:40

Camilla: Hun jeg var mest aktiv med, gikk litt turer osv har dessverre flyttet til Oslo =/ Helt enig med deg, er såå mye letter å ha noen å være aktiv med, mye kjekkere er det også =)

Skriv en ny kommentar

Helene

Helene

30, Haugesund

Født i Bergen by, der jeg bodde til jeg var ca 12, så flyttet vi til Sandnes der jeg gikk på ungdomskole, da jeg var blitt 16 så flyttet jeg til Haugesund der jeg bor nå. Har også innimellom her bodd i Leikanger. 11 oktober 2013 Fekk jeg diabetes type 1, å livet mitt ble snudd opp ned. Er litt rart å være syk uten å se syk ut, men håper med tiden til hjelp att jeg skal klare å få kontroll over sykdommen. Har en liten Pelsdott ved navnet Zena, hun er en blanding av dverg snauzer og Bichon Frise <3 Følg meg gjerne på Instagram : Helmic_86 KontaktInfo: Helmic_86@live.no

Kategorier

Arkiv

hits