Hade bra snusen

Da var min siste snus ferdig. Typen skal slutte, så da bør vel jeg også. Kan ikke si jeg er så super motivert til å slutte akkurat nå, syns det er godt med snus jeg å den hjelper meg med å ikke tygge opp innsiden av kinnene mine når jeg kjeder meg, super unødvendig uvane.  

 

 

Vet ikke om jeg kommer til å klare dette, har nikotin fri snus og super mini snus hjemme i kjøleskapet fra da vi var i Sverige, tror ikke de bør ligge der å friste. Vet att vis jeg har tilgang på noe så er fristelsen mye større å jeg klarer ikke å holde meg.

Jeg kan si jeg sliter allerede nå, lysten på snus er ekstra stor når jeg er på jobb. Alt jeg tenker på er snus, ganske plagsomt. Kansje jeg få lov å snuse på jobb, men ikke ellers? Akkurat nå høres det ut som en super plan. 

Så da får vi se da hvor sterk jeg er, kan hvis jeg vil helt innerst inne, xoxo <3

 

2 kommentarer

Frode

28.03.2015 kl.18:46

Ingen snus på jobb 😁

Helene

28.03.2015 kl.18:47

Frode: :P

Skriv en ny kommentar

Helene

Helene

30, Haugesund

Født i Bergen by, der jeg bodde til jeg var ca 12, så flyttet vi til Sandnes der jeg gikk på ungdomskole, da jeg var blitt 16 så flyttet jeg til Haugesund der jeg bor nå. Har også innimellom her bodd i Leikanger. 11 oktober 2013 Fekk jeg diabetes type 1, å livet mitt ble snudd opp ned. Er litt rart å være syk uten å se syk ut, men håper med tiden til hjelp att jeg skal klare å få kontroll over sykdommen. Har en liten Pelsdott ved navnet Zena, hun er en blanding av dverg snauzer og Bichon Frise <3 Følg meg gjerne på Instagram : Helmic_86 KontaktInfo: Helmic_86@live.no

Kategorier

Arkiv

hits