Fuck slitt hår
Jeg er super redd for håret mitt, hater å klippe det, bare en liten stuss er for mye. Så når man går flere år uten å trimme endene så ender man opp med ett hår som er super slitt i tuppene, ikke ser det fint ut og ikke er det lett å håndtere. For en tid tilbake klippet jeg ganske mye av det, klippet av alt det slitte, det måtte bli gjort, klarte knapt å greie gjennom endene for det var skikkelig ødelagt. Nå begynte det å bli sånt igjen, for jeg har jo selvfølgelig ikke stusset håret med jevne mellomrom slik man MÅ gjøre for å ha ett fint hår så håret var slitt, helt ødelagt, så jeg tok en saks å klippet endene av, bare for å få det vekk, så får jeg bestille meg en frisør time for å få meg en frisyre en vakker dag jeg føler for det. 

Så nå har jeg ikke langt hår lengre, hater følelsen, selv om det var ganske tynt det jeg klippa av, så ble det en del i lengden. Selvfølgelig ble bildene døds dårlige, men kan ikke akkurat lime på håret igjen å ta nye. Så har nå lært att skal man ta bilder av noe spesielt, så ta masse bilder til man blir lei, for det er når bildene kommer på pcen man ser hvilke bilder man faktisk kan bruke. 


Ser ikke ut som det er så mye vekke, men det er tatt en del, alt var så tynt og ødelagt. 

Én kommentar

Iselin Renée

29.03.2015 kl.13:39

Så fint hår du har :)

Skriv en ny kommentar

Helene

Helene

30, Haugesund

Født i Bergen by, der jeg bodde til jeg var ca 12, så flyttet vi til Sandnes der jeg gikk på ungdomskole, da jeg var blitt 16 så flyttet jeg til Haugesund der jeg bor nå. Har også innimellom her bodd i Leikanger. 11 oktober 2013 Fekk jeg diabetes type 1, å livet mitt ble snudd opp ned. Er litt rart å være syk uten å se syk ut, men håper med tiden til hjelp att jeg skal klare å få kontroll over sykdommen. Har en liten Pelsdott ved navnet Zena, hun er en blanding av dverg snauzer og Bichon Frise <3 Følg meg gjerne på Instagram : Helmic_86 KontaktInfo: Helmic_86@live.no

Kategorier

Arkiv

hits