INGRESS

 Hei, idag tidlig lastet jeg ned en app på mobilen så heter Ingress, du kan laste den ned til Android HER

 

Ingress gjør den virkelige verden om til et landskap av globalt og mystisk spill, fylt med intrige og konkurranse. Fremtiden står på spill. Og du må velge side. «De opplyste» eller «Motstandsbevegelsen», jeg valgte De Opplyste.
Verden er spillet beveg deg gjennom den virkelige verden ved hjelp av mobilen for å oppdage og utnytte kildene til denne mystiske energien. Finn nyttige gjenstander som hjelper deg i ferden din, ta i bruk teknologi for å legge beslag på territorier, og allier deg med andre spillere.

Jeg og typen tok på oss jakke og sko, vi måtte bare ut for å teste dette. Det var ikke mange skrittene før vi kom til en så kalt portal, men alle portalene i området var allerede tatt av De opplyste, så det var ikke så mye for oss å gjør, så det var jo litt kjedelig.


 


Her ser dere hvordan det ser ut inni i spillet, portalene er de som det kommer masse lys ut av. Du ser de er grønne, det vil si att det er De opplyste som kontrollerer disse, det andre laget har blått som sin farge. 


Jeg så også att man kunne gjør missions, det virker litt kjekt. Da får man en liste med plasser man må gå innom, her ser dere noen jeg kan gjøre. 


Har dere prøvd INGRESS? Kommer dere til å prøve?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Helene

Helene

30, Haugesund

Født i Bergen by, der jeg bodde til jeg var ca 12, så flyttet vi til Sandnes der jeg gikk på ungdomskole, da jeg var blitt 16 så flyttet jeg til Haugesund der jeg bor nå. Har også innimellom her bodd i Leikanger. 11 oktober 2013 Fekk jeg diabetes type 1, å livet mitt ble snudd opp ned. Er litt rart å være syk uten å se syk ut, men håper med tiden til hjelp att jeg skal klare å få kontroll over sykdommen. Har en liten Pelsdott ved navnet Zena, hun er en blanding av dverg snauzer og Bichon Frise <3 Følg meg gjerne på Instagram : Helmic_86 KontaktInfo: Helmic_86@live.no

Kategorier

Arkiv

hits