Påsketur

 

 

Jeg og Frode tok turen inn til Sauda for påsken, det er ca en 2 timers biltur. Vi hadde frokost på Knapphus, som var vårt eneste stopp på vår lille tur. Jeg måtte jo kjøre hele veien noe som går helt fint, men var super trøtt da vi var fremme, nesten sånn att jeg sovnet på sofaen. 


 

Jeg, Frode og mamma skulle på en liten ski tur, å vi hadde lånt ski til meg, etter å ha kjørt lang å lenge til Slettedalen å skulle ta på oss skiene, så passet ikke skoene til skiene, KRISE..

Hva hadde du gjort ? 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Helene

Helene

30, Haugesund

Født i Bergen by, der jeg bodde til jeg var ca 12, så flyttet vi til Sandnes der jeg gikk på ungdomskole, da jeg var blitt 16 så flyttet jeg til Haugesund der jeg bor nå. Har også innimellom her bodd i Leikanger. 11 oktober 2013 Fekk jeg diabetes type 1, å livet mitt ble snudd opp ned. Er litt rart å være syk uten å se syk ut, men håper med tiden til hjelp att jeg skal klare å få kontroll over sykdommen. Har en liten Pelsdott ved navnet Zena, hun er en blanding av dverg snauzer og Bichon Frise <3 Følg meg gjerne på Instagram : Helmic_86 KontaktInfo: Helmic_86@live.no

Kategorier

Arkiv

hits