Nye Roll up-Gardiner bestilt

 

 Ellos Home Roll up-gardin Solid

 

 

Endelig har jeg tatt meg tid til å bestille gardiner Det skal bli deilig å slippe å tenke på att alle kan se inn vinduene i stua og på kjøkkenet. Har ett kontor bygg rett over veien, å de kan se alt, å skal jo heller ikke være feil med gardiner nå som vi snart skal få sommer og sol, så slipper jeg å ha solbriller på inne. Så da får vi bare håpe de passer da, tok det miste størrelsen de hadde 80x120, vinduene mine er ca 80 cm. Uansett så gleder jeg meg super masse til att de skal komme, det sto de skulle komme på fredag, har slurvet alt for lenge med å få hengt opp gardiner så vil helst ha de nå. Blir spennende å se om leiligheten blir mye forandret når jeg får noe opp i vinduene, håper det blir bra. 

 

 

 

Bestevenninnen min kommer også hjem en tur på fredag, hun har flyttet til Oslo å har ikke sett henne siden da, så jeg gleder meg som en liten unge, grein meg i søvn i natt å fikk ikke sove for jeg gledet meg sånn. Er ikke bare glede att hun kommer, er faktisk ganske trist også, for det betyr hun skal jo reise tilbake til Oslo igjen, å det vet jeg blir hardt. Skal vertfall prøve å få vært med henne masse mens hun er hjemme, for det er nok ikke bare meg som vil ha litt av tiden hennes mens hun er hjemme. 

 

Vi finner alltid på noe sprell, noe som jeg savner super masse

 

Ett gammelt bilde av oss da vi begge var blonde og søte

 

 

 

Hun har også en blogg, den kan du lese HER , Jeg gleder meg masse til du kommer Kine <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Helene

Helene

30, Haugesund

Født i Bergen by, der jeg bodde til jeg var ca 12, så flyttet vi til Sandnes der jeg gikk på ungdomskole, da jeg var blitt 16 så flyttet jeg til Haugesund der jeg bor nå. Har også innimellom her bodd i Leikanger. 11 oktober 2013 Fekk jeg diabetes type 1, å livet mitt ble snudd opp ned. Er litt rart å være syk uten å se syk ut, men håper med tiden til hjelp att jeg skal klare å få kontroll over sykdommen. Har en liten Pelsdott ved navnet Zena, hun er en blanding av dverg snauzer og Bichon Frise <3 Følg meg gjerne på Instagram : Helmic_86 KontaktInfo: Helmic_86@live.no

Kategorier

Arkiv

hits