Den fæle hårveksten

Hvorfor har jeg ikke tenkt på dette før vet jeg ikke, jeg har jo suglet litt på permanent hårfjernings apparater, men synes de er litt dyre, å ikke vet jeg om de virker heller. Så ja, en voks behandling som KUN er legger og brasiliansk koster ca 700ish kr, å dette må man gjør ca 1 gang i måneden, å i mens man venter på sin neste behandling så har man legger osv man ikke kan vise bare for ja, hårene har begynt å vokse ut igjen å man kan ikke gjør noe med det da de må få lov å vokse litt til neste voksbehandling. Ett IPL hårfjeningssystem koster mellom 1000- 4500, å dette kan du bruke hjemme, uten ventetid hos en hudpleier og vis jeg ikke tar helt feil slipper man denne tiden mellom behandlingene som ett hårmonster. Så på ca 6 voks behandlinger da så har man betalt det samme som ett IPL apparat koster. Penger spart, å muligheten for ett  for alltid hår løst resultat. 

Da må man spare litt da, for det er enklere å ha 1000 kr 1 gang i måneden enn å plutselig måtte punge ut med 4-5 tusen kroner. Jeg får gruble litt mer på dette, men føler jeg har kommet fra til den rette konklusjonen att det blir billigere å kjøpe seg ett hårfjernings apparat enn å gå til andre å betale for att dem skal fjerne dine uønskede skoger. 

En ting er sikkert, jeg er vertfall bleik nok til dette :P

 

 

Én kommentar

Tuva

06.06.2015 kl.16:49

Bra blogg :)

Ta gjerne en titt på bloggen min og kommenter gjerne :)

Mvh Tuva

Skriv en ny kommentar

Helene

Helene

30, Haugesund

Født i Bergen by, der jeg bodde til jeg var ca 12, så flyttet vi til Sandnes der jeg gikk på ungdomskole, da jeg var blitt 16 så flyttet jeg til Haugesund der jeg bor nå. Har også innimellom her bodd i Leikanger. 11 oktober 2013 Fekk jeg diabetes type 1, å livet mitt ble snudd opp ned. Er litt rart å være syk uten å se syk ut, men håper med tiden til hjelp att jeg skal klare å få kontroll over sykdommen. Har en liten Pelsdott ved navnet Zena, hun er en blanding av dverg snauzer og Bichon Frise <3 Følg meg gjerne på Instagram : Helmic_86 KontaktInfo: Helmic_86@live.no

Kategorier

Arkiv

hits