C9 : Dag 1

Forever F.I.T. er et smart program komplett med trening, kosttilskudd og kostråd som i tre enkle steg hjelper deg til å føle deg bedre og se bedre ut. CHANGE 9 gir din kropp en omstart på ni dager, F.I.T. 1 vil endre hvordan du ser på kosthold og trening, og hjelpe deg til å sette mål for vektkontroll. I F.I.T. 2 handler det om å forme, forandre og forvandle din kropp. Sammen utgjør de en uunnværlig følgesvenn på vegen til å føle deg bedre og se bedre ut.

 

Så idag har jeg begynt på C9, å skal følge dette programmet i 9 dager. Idag har jeg veid meg å målt meg og prøvd å tatt noen bilder, men det er ikke lett i ett lite speil aleine, så får høre med typen seinere om han kan ta noen bilder av meg i kveld etter jobb, føler jeg har lyst på skikkelige før og etter bilder. Det sier att dag 1 og 2 er de verste dagene da man kun har 1 shake til middag å ingenting annet (eller jo noe aloe vera gel å noe fiber pulver). Dag 3 får man begynne med en middag til 600 kcal. Bare tanken på mat nå gjør meg skikkelig sulten ,så jeg gleder meg kjempe masse til onsdag, å skal nye vært bit av middagen. 

Jeg gikk til jobb idag også, det var sol og varmt ute ca 16 grader, wow nesten sommer temperatur. Måtte slenge jakken i sekken vertfall for det ble alt for varmt å ha på seg. Litt juks fra fri lista ble det på jobb , 2 gulerøtter og 2 klementiner (fri lista som er lov å spise fra i moderate mengder så man ikke skal sulte ihel). Kjenner jeg er ganske tom for eneri så jeg gruer meg til å gå hjem fra jobb. 

 
Viktigt med litt jukse mat


Her er da måla mine dag 1, spent på hvordan resultatet blir

 

Ta kontakt vis du vil kjøpe til deg selv eller en venn : helmic_86@live.noIngen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Helene

Helene

30, Haugesund

Født i Bergen by, der jeg bodde til jeg var ca 12, så flyttet vi til Sandnes der jeg gikk på ungdomskole, da jeg var blitt 16 så flyttet jeg til Haugesund der jeg bor nå. Har også innimellom her bodd i Leikanger. 11 oktober 2013 Fekk jeg diabetes type 1, å livet mitt ble snudd opp ned. Er litt rart å være syk uten å se syk ut, men håper med tiden til hjelp att jeg skal klare å få kontroll over sykdommen. Har en liten Pelsdott ved navnet Zena, hun er en blanding av dverg snauzer og Bichon Frise <3 Følg meg gjerne på Instagram : Helmic_86 KontaktInfo: Helmic_86@live.no

Kategorier

Arkiv

hits