C9: Dag 3

Dag 3 betyr måle dag, å jeg målte så godt jeg kunne, prøvde å måle på samme plass som dag 1, men det er ikke alltid like enkelt. men her er vertfall resultatet.

Har nå kommet meg forbi de 2 verste dagene, å fra idag av skal ha 2 shakes og en middag på max 600 kcal, luksus jo, jeg tok kylling og fullkorn ris da jeg ikke fant råris i butikken, og selvfølgelig en salat på siden med grønnsaker fra den frie listen, jeg syns personlig att alt er tørt uten saus, men er man på diett så er man på diett. Har 1 shake igjen å ta idag å den har jeg tenkt å lage som sjokolade shake med litt kakao i, prøver å lage den litt som en dessert, er litt søt sugen. 

Gleder meg å se mer resultater, har forsatt 6 dager igjen etter denne dagen er over, mye kan skje. 

 

Ta kontakt vis du vil kjøpe til deg selv eller en venn : helmic_86@live.no

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Helene

Helene

30, Haugesund

Født i Bergen by, der jeg bodde til jeg var ca 12, så flyttet vi til Sandnes der jeg gikk på ungdomskole, da jeg var blitt 16 så flyttet jeg til Haugesund der jeg bor nå. Har også innimellom her bodd i Leikanger. 11 oktober 2013 Fekk jeg diabetes type 1, å livet mitt ble snudd opp ned. Er litt rart å være syk uten å se syk ut, men håper med tiden til hjelp att jeg skal klare å få kontroll over sykdommen. Har en liten Pelsdott ved navnet Zena, hun er en blanding av dverg snauzer og Bichon Frise <3 Følg meg gjerne på Instagram : Helmic_86 KontaktInfo: Helmic_86@live.no

Kategorier

Arkiv

hits