Årets første tur på Tryggleif

Som tittelen sier har jeg hatt årets første tur på mopeden min, han har stått i ro siden tidlig høst. Var litt redd for han ikke kom til å starte når han har stått i ro så lenge + stått ute i hele vinter stakkars, men jammen startet han, startet på første forsøk uten noe nøl, enste var att jeg måtte fylle på med bensin og olje for det var skål tomt, vet ikke hvorfor alt var vekke men. 

Jeg kjørte til jobb å jeg må si att dette hadde jeg savnet, det er døds gøy å kjøre moped, litt kaldt ennå men bare til å kle seg litt extra. Tryggleif er helt original å han går i 50 på bortover veier, syns ikke han trenger å gå noe fortere jeg, det viktigste er å komme seg trykt fra fra A til B. Til fortere man kjører til større skade blir det når uhellet er ute. Vil man kjøre fortere så får du ta lappen på noe som er lovlig å kjøre fortere med, lett mc, mc, bil osv. 

 


Som dere ser er det masse olje søl unne som jeg ikke aner hvor kommer fra 

 


Super klar for årets første moped tur ja <3

 

 Å til alle dere som ferdes i trafikken, vær  super forsiktig, vi har ingen liv å miste <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Helene

Helene

30, Haugesund

Født i Bergen by, der jeg bodde til jeg var ca 12, så flyttet vi til Sandnes der jeg gikk på ungdomskole, da jeg var blitt 16 så flyttet jeg til Haugesund der jeg bor nå. Har også innimellom her bodd i Leikanger. 11 oktober 2013 Fekk jeg diabetes type 1, å livet mitt ble snudd opp ned. Er litt rart å være syk uten å se syk ut, men håper med tiden til hjelp att jeg skal klare å få kontroll over sykdommen. Har en liten Pelsdott ved navnet Zena, hun er en blanding av dverg snauzer og Bichon Frise <3 Følg meg gjerne på Instagram : Helmic_86 KontaktInfo: Helmic_86@live.no

Kategorier

Arkiv

hits