Heroes of the Storm

Jeg har testet ut nye spillet til Blizzard som kommer ut 2 juni, Heroes of the Storm. Har bare vært gjennom det grunnleggende, å jeg tror jeg liker det.Sånn super enkelt fortalt så er det er 2 lag, med vær sin base. Spillet går ut på å ødelegge den andre sin base først, den som klarer dette vinner. Til å har jeg bare hatt trenings kamper hvor jeg har vunnet alle sammen, men skal ikke bli for høy på meg selv for jeg vet det ikke blir så lett når jeg begynner å spille mot andre spillere osv. 

Akkurat nå spiller jeg bare BETA  (Pre-release version), så jeg vet faktisk ikke hvordan det blir når det kommer ut ang pris osv, er litt spent på dette. Skal vertfall kose meg litt med dette en liten stund til, så får vi se om dette er noe jeg kommer til å forsette å spille. 

 

XOXO Helene

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Helene

Helene

30, Haugesund

Født i Bergen by, der jeg bodde til jeg var ca 12, så flyttet vi til Sandnes der jeg gikk på ungdomskole, da jeg var blitt 16 så flyttet jeg til Haugesund der jeg bor nå. Har også innimellom her bodd i Leikanger. 11 oktober 2013 Fekk jeg diabetes type 1, å livet mitt ble snudd opp ned. Er litt rart å være syk uten å se syk ut, men håper med tiden til hjelp att jeg skal klare å få kontroll over sykdommen. Har en liten Pelsdott ved navnet Zena, hun er en blanding av dverg snauzer og Bichon Frise <3 Følg meg gjerne på Instagram : Helmic_86 KontaktInfo: Helmic_86@live.no

Kategorier

Arkiv

hits