CHANGE 9

Hei alle sammen!

Hvis det er noe alle snakker om for tiden så er det CHANGE 9! 
Dette er programmet som på 9 dager hjelper deg å kickstarte veien til ett sunnere liv. Mange oppnår gode resultater med C9 både ved å gå ned i vekt og å få vekk noen cm for mye her og der.

Change 9 har blitt kjempepopulært fordi det har gitt skikkelig gode resultater, selv om resultatet vil være individuelt fra person til person. 
C9 pakken inneholder det du trenger av produkter og informasjon til å gjennomføre denne 9 dagers kuren. Jeg har fullført C9 1 gang, og vurdere nr 2 nå, vekten jeg tok av på C9 er ikke kommet tilbake, å jeg er mer bevist på hva jeg spiser, men jeg er å kommer alltid til å vær en godte gris, til søtere til bedre, ikke helt idealt for en med diabetes. 

Det sies att diabetikere ikke skal gå på sånne kurer, evt skippe de 2 første "faste" dagene, men jeg droppet bare insulinen de dagen jeg bare skulle ha en shake. Alt går vis man bare vil. Jeg hadde både vanilje og sjokolade pulver ( kjøpte en pakke utenom C9esken), å jeg må si jeg likte vanilje best da den kan blandes med alt når man lager smuudi. 

Har du lyst å vite mer om CHANGE 9, eller om du har lyst å bestille ikke nøl med å ta kontakt : helmic_86@live.no ellers kan du lese om det HER

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Helene

Helene

30, Haugesund

Født i Bergen by, der jeg bodde til jeg var ca 12, så flyttet vi til Sandnes der jeg gikk på ungdomskole, da jeg var blitt 16 så flyttet jeg til Haugesund der jeg bor nå. Har også innimellom her bodd i Leikanger. 11 oktober 2013 Fekk jeg diabetes type 1, å livet mitt ble snudd opp ned. Er litt rart å være syk uten å se syk ut, men håper med tiden til hjelp att jeg skal klare å få kontroll over sykdommen. Har en liten Pelsdott ved navnet Zena, hun er en blanding av dverg snauzer og Bichon Frise <3 Følg meg gjerne på Instagram : Helmic_86 KontaktInfo: Helmic_86@live.no

Kategorier

Arkiv

hits