Ønskeliste til Bursdagen

Jeg har "snart" bursdag å jeg vet ikke hva jeg ønsker meg, jeg har kamera og nettbrett. Føler det ikke er noe jeg trenger, å det jeg har lyst på er dyrt, alt for dyrt til å ønske seg, som stor tv (50" +), ny pc( som selvfølgelig ruler til gaming), større pupper, større lepper , øyenlokk operasjon, tattoering (mange å masse), listen er evig lang på hva jeg har lyst på, men ikke noe man kan sette på en ønskeliste. 

Er jo ting som er "kjekt å ha", men syns det er litt sløsing å bare ønske seg noe som evt ikke kommer til å bli brukt. Nå forstår jeg når foreldre alltid bare ønsker seg snille barn, det er jo umulig å vite hva man ønsker seg. 

 

 

Trenings klokke hadde vel vær kjekt, har jo tenkt på å kjøpe meg en, men klarer aldri å bestemme meg for hvilken, jeg vil kjøpe en bra en når jeg først kjøper en. Beats headsett har jeg hatt lyst på, men når hadde jeg brukt det lissom? Bruker somregel propper når jeg tusler rundt i byen for meg selv. For ett luksus problem, ikke lett å ønske seg noe nei. 

  Nei ikke vet jeg hva jeg ønsker meg, heldigvis  har jeg ennå litt tid å tenke på. 

 

TomTom Multi-Sport Cardio sportsklokke (hvit/rød)

 

TomTom Multi-Sport klokke (rosa)

 

Kenwood Major Classic kjøkkenmaskin KM665MP2

Beats by Dr.Dre SoloHD hodetelefoner (rosa ensfarget)

Beats by Dr. Dre Solo 2 hodetelefoner (hvit)

6 kommentarer

Q. Vyvy

19.06.2015 kl.13:54

beats i rosa var skikkelig kult :-)

Seline

19.06.2015 kl.14:56

Syntes treningsklokke hadde vært kult jeg! :D

Helene

19.06.2015 kl.15:29

Seline: ja ikke sant, må bare finne ut hvilken :P

Helene

19.06.2015 kl.15:30

Q. Vyvy: i know.. mene vet ikke om jeg hadde brukt dem så ofte =(

Tanja Höglund Pettersen

19.06.2015 kl.20:51

Flotte ønsker :) Hadde satt kjempe stor pris på om du tok en titt innom min blogg også! Håper du får en kjempe fin dag videre :)

Helene

20.06.2015 kl.16:38

Tanja Höglund Pettersen: ha en fin dag du også, å jeg tar meg selvfølgelig en titt innom bloggen din

Skriv en ny kommentar

Helene

Helene

30, Haugesund

Født i Bergen by, der jeg bodde til jeg var ca 12, så flyttet vi til Sandnes der jeg gikk på ungdomskole, da jeg var blitt 16 så flyttet jeg til Haugesund der jeg bor nå. Har også innimellom her bodd i Leikanger. 11 oktober 2013 Fekk jeg diabetes type 1, å livet mitt ble snudd opp ned. Er litt rart å være syk uten å se syk ut, men håper med tiden til hjelp att jeg skal klare å få kontroll over sykdommen. Har en liten Pelsdott ved navnet Zena, hun er en blanding av dverg snauzer og Bichon Frise <3 Følg meg gjerne på Instagram : Helmic_86 KontaktInfo: Helmic_86@live.no

Kategorier

Arkiv

hits