New In: WR.UP Acid Wash

Ny bukse fra Weightless i posten, Acid wash heter den å jeg er super heldig som fikk lov å eie en, den er rett å slett nydelig. Dette er min første Jeans av WR.UP buksene så jeg var litt spent på hvordan den var, å jeg kan si att den skuffet ikke. Gleder meg til å pimpe opp dagene mine med denne. 

 

Ellers idag har jeg hatt fri, har ryddet litt på gangen, gått igjennom kommoden å laget nytt system. Det er så enkelt å bare putte alt mulig oppi en skuff for å få det vekk, men blir helt kaos i skuffene å da finner jeg vertfall ikke det jeg leiter etter. Så fornøyd med dagens kommode rydding. 

2 kommentarer

Kamilla Haaland

08.09.2015 kl.21:00

åh, har såå lyst til å prøve dem selv..

Helene

08.09.2015 kl.21:04

Kamilla Haaland: just do it :D jeg anbefaler Emana buksene, de er omg de beste buksene jeg vet om <3

Skriv en ny kommentar

Helene

Helene

30, Haugesund

Født i Bergen by, der jeg bodde til jeg var ca 12, så flyttet vi til Sandnes der jeg gikk på ungdomskole, da jeg var blitt 16 så flyttet jeg til Haugesund der jeg bor nå. Har også innimellom her bodd i Leikanger. 11 oktober 2013 Fekk jeg diabetes type 1, å livet mitt ble snudd opp ned. Er litt rart å være syk uten å se syk ut, men håper med tiden til hjelp att jeg skal klare å få kontroll over sykdommen. Har en liten Pelsdott ved navnet Zena, hun er en blanding av dverg snauzer og Bichon Frise <3 Følg meg gjerne på Instagram : Helmic_86 KontaktInfo: Helmic_86@live.no

Kategorier

Arkiv

hits