Livet mitt er ikke noe spesielt

Det er litt kjipt att jeg ikke har noe å skrive om, å det beviser bare lesetallene mine, 0 lesere igår. Fant meg ikke på listen over bloggere i Haugesund en gang, lavere kan man ikke bli.  

Livet mitt er ikke noe spesielt, det er faktisk utrolig kjedelig, jobb, mat, søvn og litt titting på serier. Hjemme går jeg som regel i comfy klær som ikke egner seg som noe OOTD (outfit of the day), til og fra jobb har jeg som regel trenings klær eller andre lette klær som er enkelt å ta av og på slik att jeg ikke bruker alt for lang tid til å komme inn og ut av uniformen. Så alt jeg shopper av klær blir egentlig bare hengende på rommet eller i posen jeg kjøpte dem i, så hvorfor jeg kjøper klær det vet jeg ikke, det er sjeldent jeg har bruk for dem, da jeg ikke trives i å sitte i stramme og trange bukser hjemme i sofaen eller hvite gensere eller topper som er super utsatt for å få en flekk og to på seg som aldri går vekk ( ja, jeg er en liten gris når jeg spiser)

Til tider har jeg bare lyst å kvitte meg av alt som heter klær å begynne helt på nytt, blanke ark, å kun kjøpe noe som jeg kommer til å bruke. Hvorfor jeg ikke har gjort dette er for vær gang jeg begynner så plutselig har jeg brukt for alle klærne jeg har!?! Jeg er håpløs, å tror ikke det er noe håpe for meg der, men jeg gir jo ikke opp, jeg har ett ønske om å begynne på nytt, å en dag skal jeg klare det (håper jeg)

Hadde vært mye enklere om noen andre kunne gått gjennom klærne mine for meg, å jeg hadde nok ikke savnet halvparten av kleshaugen.  

 Kansje jeg burde fått meg en jobb hvor jeg kan dolle meg opp til jobb, det hadde vært kjekt, har alltid hatt lyst på en jobb hvor man kan fine sko, fine negler og håret på stell å ikke bare i en hale for att det ikke skal henge i veien. *Drømme seg vekk*  Dessverre er det ikke mange jobber ledig fortiden, men jeg skal holde øynene mine åpne, plutselig er den der, drømmejobben. 

 

Off, hele innlegget ble bare rot (akkurat så livet mitt) uten noe så helst mening utenom att jeg må få meg ny jobb. Just do it, jeg kommer til å takke meg selv seinere. Så før september er over skal jeg vertfall ha søkt på 1 ny jobb! 

 

 

Anyways nå har jeg skrevet nok tull, så hadebra Bloggen :-*

 

12 kommentarer

laylow x 👀

10.09.2015 kl.18:50

Hei! Eg har dagens spørsmål på bloggen min, har du lyst til å svare på den?

Alice Hamran

10.09.2015 kl.19:09

åh! Jeg må sende deg en liten melding :D

Alice Hamran

10.09.2015 kl.19:10

Mail* he he <3 Ha en flott kveld!!

Helene

10.09.2015 kl.19:20

Alice Hamran: Ser du er Hud & Spa terapeut, trives du med dette? Nå i det siste har jeg fundert på om jeg har lyst å utdanne meg innen hudpleie, da dette er noe som interesserer meg.

Helene

10.09.2015 kl.19:20

Alice Hamran: haha jeg venter i spenning :D

Alice Hamran

10.09.2015 kl.19:23

Mail sendt! :D Ja, er utdannet som det - og syntes det er helt fantastisk :) Men jeg har sendt deg mail om noe ENDA bedre <3

Helene

10.09.2015 kl.19:25

laylow x: Done =)

Cassandra Lysgård

11.09.2015 kl.17:58

Hehe. :P Føler det litt sånn selv mange ganger, går stort i favoritt klærne og det er ikke noe å vise frem hele tiden heller. Men begynner å bli litt flinkere til å bytte på klærne jeg har. :)

Helene

12.09.2015 kl.10:41

Cassandra Lysgård: Bra du begynner å bli flinkere å bytte litt på klærne :D Jeg prøver alltid å spare klærne mine til jeg skal noe, skikkelig dårlig uvane.. (selv om jeg vet det går ann å vaske klærne xDxD )

Helene

12.09.2015 kl.10:42

Alice Hamran: har fått og lest mailen din, skulle gjerne takket ja, men er forhandler selv (selv om jeg ikke gjør noe med det ennå)

Alice Hamran

12.09.2015 kl.11:50

Sendt deg en mail igjen jeg <3

Helene

12.09.2015 kl.14:46

Alice Hamran: :D

Skriv en ny kommentar

Helene

Helene

30, Haugesund

Født i Bergen by, der jeg bodde til jeg var ca 12, så flyttet vi til Sandnes der jeg gikk på ungdomskole, da jeg var blitt 16 så flyttet jeg til Haugesund der jeg bor nå. Har også innimellom her bodd i Leikanger. 11 oktober 2013 Fekk jeg diabetes type 1, å livet mitt ble snudd opp ned. Er litt rart å være syk uten å se syk ut, men håper med tiden til hjelp att jeg skal klare å få kontroll over sykdommen. Har en liten Pelsdott ved navnet Zena, hun er en blanding av dverg snauzer og Bichon Frise <3 Følg meg gjerne på Instagram : Helmic_86 KontaktInfo: Helmic_86@live.no

Kategorier

Arkiv

hits