Ingen motivasjon


Idag var det personalmøte å jeg kledde meg for tur etterpå, men da møtet var slutt var også motivasjonen min vekke, så jeg tuslet hjem over istedet. Da jeg kom hjem fikk jeg servert pannekaker, noe av det beste jeg vet <3 Spiste meg god og mett å litt til å har sittet i sofaen siden. Skyller litt på att jeg spiste for mye å att jeg er dårlig å ikke orker å gå tur (jeg spiste alt for mye og ble også trøtt og dårlig etterpå)

 Ønske jeg hadde en slik fin samling av trenings sko <3 Først må jeg vel faktisk begynne å trene før jeg begynner å skaffe meg ett lass med trenings sko (A) En dag skal jeg også kunne  ta ett slikt bilde 


Håper dere har hatt en mer sporty søndag enn meg, nå skal jeg spille litt WoW å nyte siste rest av søndagen å prøve å lade opp batteriene mine til ny uke og mer jobb.

 

 

  

xoxo

4 kommentarer

Lill

29.09.2015 kl.12:14

Utrolig stilig header du har, jeg kan ikke med sånt. Jeg vil følge deg videre og legger deg til som venn :)

God klem

REBECCA HOLDER

02.10.2015 kl.21:39

haha så kjedelig når motivasjonen forsvinner. Godt er det høst og at det er lov å ligge hjemme å slappe av (og spise pannekaker, ikke minst) Ha en fin helg videre :)

Turid

05.10.2015 kl.22:30

Hadde ikke vært feil å hatt alle de skoene!!

Helene

06.10.2015 kl.18:50

Turid: ikke sant. #drømme seg vekk <3

Skriv en ny kommentar

Helene

Helene

30, Haugesund

Født i Bergen by, der jeg bodde til jeg var ca 12, så flyttet vi til Sandnes der jeg gikk på ungdomskole, da jeg var blitt 16 så flyttet jeg til Haugesund der jeg bor nå. Har også innimellom her bodd i Leikanger. 11 oktober 2013 Fekk jeg diabetes type 1, å livet mitt ble snudd opp ned. Er litt rart å være syk uten å se syk ut, men håper med tiden til hjelp att jeg skal klare å få kontroll over sykdommen. Har en liten Pelsdott ved navnet Zena, hun er en blanding av dverg snauzer og Bichon Frise <3 Følg meg gjerne på Instagram : Helmic_86 KontaktInfo: Helmic_86@live.no

Kategorier

Arkiv

hits