YES,I did it.. Day One!!

Jeg klarte det!! Etter mangen timer i sengen fikk jeg dradd meg opp, kledde på meg, luftet hunden så rett hjem å dro på meg treningstøy. Rullet ut matten forran speilet å satte i gang med ett mini program. Jeg hadde plukket ut 4 øvelser, som jeg skulle gjøre 1 gang, og 30 sekunder per øvelse, ikke noe hardcore greier for å si det sånn. Jeg har funnet ut vis det blir for hardt så gir jeg opp, å gidder rett å slett ikke mer. 


Jeg har brukt appen som heter Seven. Den kan du enten bruke gratis, eller betale for. Jeg bruker den gratis, da har jeg kun tillgang på full body øvelser, å vær andre måned man er aktiv så får man tilgang til en ny gruppe øvelser. Vis du vil ha tilgang til alle øvelsene med en gang kan du betale 49 per måned, eller 389 per år. 

Her ser dere øvelsene jeg plukket ut for meg selv da jeg er ganske på att Full body programmet blir for mye for meg nå i starten.

 

Som sakt så gjor det dette x1, men fant fint ut att jeg klarer mer, så da gjor jeg det en gang til bare med 2 omganger istedet for 1, så tilsammen så ble det faktisk 3 omganger på meg idag, super stolt. Tok meg ca 7 minutter tilsammen, å det må jeg klare å få til vær dag vel? 

Det er ganske mange bra trenings apper der ute, å jeg er stadig på jakt etter den som passer meg best. Nå er det denne som får testet seg litt, å til nå liker jeg den. 

XOXO 

Én kommentar

Tone V.

01.03.2016 kl.20:28

Flinke du er ;) Skal teste den ut :)

Skriv en ny kommentar

Helene

Helene

30, Haugesund

Født i Bergen by, der jeg bodde til jeg var ca 12, så flyttet vi til Sandnes der jeg gikk på ungdomskole, da jeg var blitt 16 så flyttet jeg til Haugesund der jeg bor nå. Har også innimellom her bodd i Leikanger. 11 oktober 2013 Fekk jeg diabetes type 1, å livet mitt ble snudd opp ned. Er litt rart å være syk uten å se syk ut, men håper med tiden til hjelp att jeg skal klare å få kontroll over sykdommen. Har en liten Pelsdott ved navnet Zena, hun er en blanding av dverg snauzer og Bichon Frise <3 Følg meg gjerne på Instagram : Helmic_86 KontaktInfo: Helmic_86@live.no

Kategorier

Arkiv

hits