Trenger DIN hjelp..! Sykeste utfordringen jeg har fått

Fikk sms av TVNorge idag der jeg fikk beskjed av att min besteveninne Kine har meldt oss på en tipp topp tur. Wææ hvor kult er ikke det da? Dette hadde vi trengt siden vi knapt har sett hverandre etter hun flyttet til Oslo. 



 

Konkuransen avsluttes 17 Mars!! Det er mindre enn 1 uke til, så her har vi litt av en utfordring for å bli topp 5. De som er på 5 plass nå har 2855 stemmer, så det vil si att vi trenger 3000 stemmer for å kunne bli med. Kine og meg sier ikke nei til en utfordring, å vi trenger all den hjelpen vi kan få,så håper dere ønsker å hjelpe oss på veien mot en Tipp topp Tur sammen. Det hadde betydd så mye for oss vis dere har muligheten å gi oss din stemme, man kan stemme 1 gang per dag. Kine har skrevet om konkuransen på bloggen sin, du kan lese om det her.

 



 

STEM HER

2 kommentarer

12.03.2016 kl.20:59

Har stemt. Det hadde vært hyggelig for dere :)

Helene

12.03.2016 kl.21:00

Anonym: Tusen takk <3

Skriv en ny kommentar

Helene

Helene

30, Haugesund

Født i Bergen by, der jeg bodde til jeg var ca 12, så flyttet vi til Sandnes der jeg gikk på ungdomskole, da jeg var blitt 16 så flyttet jeg til Haugesund der jeg bor nå. Har også innimellom her bodd i Leikanger. 11 oktober 2013 Fekk jeg diabetes type 1, å livet mitt ble snudd opp ned. Er litt rart å være syk uten å se syk ut, men håper med tiden til hjelp att jeg skal klare å få kontroll over sykdommen. Har en liten Pelsdott ved navnet Zena, hun er en blanding av dverg snauzer og Bichon Frise <3 Følg meg gjerne på Instagram : Helmic_86 KontaktInfo: Helmic_86@live.no

Kategorier

Arkiv

hits