En Tipp Topp Tur, vi trenger DIN stemme! 

Hello igjen. Vi trenger forsatt mye flere stemmer for å ha sjang å vinne en Tipp topp Tur sammen med TVNorge. Jeg har veldig lyst å vinne sammen med min besteveninne Kine, etter hun flyttet til Oslo har vi veldig liten tid til hverandre, vær dag savner jeg henne å alt det kule vi gjor sammen. Å med kule ting mener jeg alt mulig, alt blir kjekt med Kine. Ut på fjelltur utenfor stier og veier for å utforske, ligge slappe på sofaen å trykke på mobilene, ta 100 bilder av alt vi gjør, lage mat, på byen å shake ass, det er ingenting som er kjedeligt sammen med Kine.

Så jeg hadde blitt så sykt glad vis vi hadde klar å fått 3000 stemmer før Fredag. Ja det er sykt liten tid, men Kine fant ikke konkuransen før igår, OMG lissom. Vi har ikke lyst å gi opp!! 

Du kan stemme på oss Her. 

 


Et tilfelig tre som ble ett offer for selfies xD

 

XOXO Helene
 

2 kommentarer

Marte

13.03.2016 kl.22:28

eg har stemt på dåkker 💗☺️

Helene

13.03.2016 kl.22:50

Marte: takk<3

Skriv en ny kommentar

Helene

Helene

30, Haugesund

Født i Bergen by, der jeg bodde til jeg var ca 12, så flyttet vi til Sandnes der jeg gikk på ungdomskole, da jeg var blitt 16 så flyttet jeg til Haugesund der jeg bor nå. Har også innimellom her bodd i Leikanger. 11 oktober 2013 Fekk jeg diabetes type 1, å livet mitt ble snudd opp ned. Er litt rart å være syk uten å se syk ut, men håper med tiden til hjelp att jeg skal klare å få kontroll over sykdommen. Har en liten Pelsdott ved navnet Zena, hun er en blanding av dverg snauzer og Bichon Frise <3 Følg meg gjerne på Instagram : Helmic_86 KontaktInfo: Helmic_86@live.no

Kategorier

Arkiv

hits