Tjelltjørn nesten rundt 

Været var fint og formen var bra, så jeg og Zena tok oss turen i skauen, fant ett skilt der det stod Tjelltjørn rundt å tenkte der har jeg aldri vært å tuslet inn på stien. Det tok ikke lange tiden før stien ble til gjørme, å jeg bestemte meg for å snu. Rett etter jeg hadde snudd så snudde jeg meg igjen å forsatte inn på den gjørmete stien som gjorde både sko og hund skitten og våt, pytt pytt været var da fint. Det ble litt hopping og balansering for å komme oss fram på den alt for våte stien. Innover det gikk, mistet stien noen ganger å havnet i skauen der det vertfall ikke gikk an å gå, fant veien tilbake å forsatte. Herregud for ett digg vær, kunne vært ute hele dagen, men blodsukkeret mitt gikk lavt så var best å prøve å finne veien hjemover, hadde null peiling på hvor jeg var.

  

Omsider fant vi en grusvei, å den ledet oss tilbake til kjente områder, herfra var det beine veien hjem. Klokka viste 12 km på 2 timer og 40 minutter, jeg kunne gått i skogen hele dagen. Så nå gleder jeg meg til stiene får tørket opp litt så jeg får vært mer ute i naturen. Det gjør så godt for kropp og sjel, ønske bare jeg hadde noen å dele turene med.

  

2 kommentarer

Basse-pappa

10.04.2016 kl.20:41

Inspirerende at du tar deg tid til slike "langturer" med hunden din, Helene!

Kanskje man skulle hatt en egen Hgsd-gruppe på Fjåseboka, hvor hundevenner kunne treffe andre kjente og ukjente hunde-eiere som kunne slått seg sammen og blitt med på en lengre spaserstur i lag...??

Husk medbrakt ball og flaskevann !! ;-)

Helene

10.04.2016 kl.22:13

Basse: Jeg har faktisk en tur side, den er ikke brukt da :P men planen var å lage en side der folk kunne finne noen å gå tur med.
hehe ja neste gang blir det vann og ball med ;D

Skriv en ny kommentar

Helene

Helene

30, Haugesund

Født i Bergen by, der jeg bodde til jeg var ca 12, så flyttet vi til Sandnes der jeg gikk på ungdomskole, da jeg var blitt 16 så flyttet jeg til Haugesund der jeg bor nå. Har også innimellom her bodd i Leikanger. 11 oktober 2013 Fekk jeg diabetes type 1, å livet mitt ble snudd opp ned. Er litt rart å være syk uten å se syk ut, men håper med tiden til hjelp att jeg skal klare å få kontroll over sykdommen. Har en liten Pelsdott ved navnet Zena, hun er en blanding av dverg snauzer og Bichon Frise <3 Følg meg gjerne på Instagram : Helmic_86 KontaktInfo: Helmic_86@live.no

Kategorier

Arkiv

hits