Jeg Buzzer Vaseline Intensive care

I dag er det ikke uvanlig å ha problemer med tørr hud. Mange opplever kløe, ubehag, flassing og rødhet. Det kan imidlertid være vanskelig å vite hvorfor problemet oppstår, og hvorfor man har tørr hud. I det kalde norske klimaet utsettes huden for en rekke belastninger. Dessuten har nordmenn generelt følsom hud. Vaseline® tror at sunn hud begynner med fuktighet i dybden. Med en over 70 år lang historie her i Norge har Vaseline hatt hedersplassen på badehyllen hjemme hos flere generasjoner kvinner.


 

Hvem liker ikke myke legger, alle liker myke legger!! Jeg fikk 4 flasker med Vaseline intensive care essential healing lotion, 2 gidde jeg vekk til venner og 2 beholdt jeg selv. Det første jeg la merke til var lukten, OMG den er fantastisk, kunne brukt den bare for att den lukter så himmelsk faktisk. Jeg bare må smøre meg vær gang jeg er inne på badet. Den lukter godt og den gir en myk hud, så tommel opp fra meg. Denne kommer til å bli brukt mye framover når huden trenger ekstra fuktighet fra å ha vært ute i solen.

Den fikk også tommel opp av de to heldige som fikk vær sin flaske av meg, så det var kjekt å høre att den falt i smak. Selv komme jeg nok til å kjøpe denne når jeg er tom. 

Jeg kan tenke meg dere lurer på hvordan jeg fikk prøve dette helt gratis? Jeg er en buzzador, å her kan man melde seg opp på ting man har lyst å prøve, så blir man trekt ut vis man passer til det produktet. Jeg anbefaler alle å melde seg inn, det er vertfall kjempe gøy å få testet ut nye produkter. Du finner siden HER

 

4 kommentarer

Tone V.

10.04.2016 kl.19:17

Så kjekt :) skal sjekke ut dette :)

Helene

10.04.2016 kl.19:19

Tone V.: ja det må du :D masse kjekt man kan melde seg på =) ikke alltid man får lov å teste, men man taper ikke noe ved å prøve =)

Anette

10.04.2016 kl.22:07

Fikk prøve den selv og er kjempefornøyd! :)

Helene

10.04.2016 kl.22:08

Anette: den er amazing :D sitter å smører meg på armene nå <3

Skriv en ny kommentar

Helene

Helene

30, Haugesund

Født i Bergen by, der jeg bodde til jeg var ca 12, så flyttet vi til Sandnes der jeg gikk på ungdomskole, da jeg var blitt 16 så flyttet jeg til Haugesund der jeg bor nå. Har også innimellom her bodd i Leikanger. 11 oktober 2013 Fekk jeg diabetes type 1, å livet mitt ble snudd opp ned. Er litt rart å være syk uten å se syk ut, men håper med tiden til hjelp att jeg skal klare å få kontroll over sykdommen. Har en liten Pelsdott ved navnet Zena, hun er en blanding av dverg snauzer og Bichon Frise <3 Følg meg gjerne på Instagram : Helmic_86 KontaktInfo: Helmic_86@live.no

Kategorier

Arkiv

hits