Pumped up

Hei nå ligger jeg i sykehus sengen og prøver å se serie, noe som ikke er så lett da netter her er super dårlig. Så får prøve å blogge litt imens jeg venter på bedre tider.

Dagen idag begynte med kurs fra 9.30 til ca 14. Kurset handlet om insulin pumpe, jeg fikk nemlig en idag, Jippi. Å jeg må si att jeg er super heldig for jeg fikk en rosa, ønsket meg en rosa men de kunne ikke love noe da de bare tar inn svarte siden dem er kjønnsnøytrale.

Er den ikke fin? Den skal hjelpe meg å få kontroll på blodsukkeret å gjør hverdagen min enklere. Den er koblet med en slange å slik blir insulinet pumpet inn i kroppen min. Så er ikke bare en dans på roser å ha en slange med en dings hengende i enden. Den kan jammen meg henge seg opp i ting, hvem har ikke hengt seg fast med øreplugger over alt å fått mobil revet ut av lommer og hender. Det er nok bare en vanesak, å tar sikkert ikke lange tiden før den blir i "ett" med meg.

Det er masse som må læres, å mye som kan gå gale men ennå mer som kan gå bedre. Gleder meg til å få alt på stell. Dette er ett slikt fantastisk hjelpemiddel å alle burde fått lov å få vis dem ville, dessverre er det ikke slik å jeg føler meg heldig som har fått.

Fine fine nye rosa tingen min. Den kommer til å være med meg over alt, hjelpe meg å holde meg på en rett linje, orker ikke mer opp og ned, det er rett å slett slitsomt.

Kommer nok flere innlegg on denne spennende duppedingsen her, å ikke minst fantastiske bilder, er bare ikke så lett å få til med dårlig Internett her på sykehuset.

Slenger med ett bilde av silikon dekselet jeg fikk med, den synes vertfall. Jeg fikk også med en ting (sokk?) slik den kan henge i bhen. Seinere skal jeg få noe som fester den på låret, greit under skjørt og kjoler. Har troen på att dette blir bra.

Får prøve å se litt serie (det er håpløst), så blogges vi

4 kommentarer

Tone

20.04.2016 kl.00:07

Er der stygt av meg å si at jeg syns den e knallfine??? Rosa og du fikk fargen du ønsket ;)

Helene

20.04.2016 kl.08:23

Tone: det har du lov å si. Detter jo noe jeg skal ha på meg hele tiden , så kjekkere att den er fin og lyst å "vise den fram" enn noe man bare har lyst å gjemme og glemme. Jaa trodde ikke jeg skulle få rosa sa esken var merket som svart, men de hadde puttet en rosa oppi til meg ????

Daniel

20.04.2016 kl.14:41

Jada, selv på sykehuset tenker du på mote, haha ? gratulerer med (nytt og...) rosa utstyr!

Helene

09.05.2016 kl.19:24

Daniel: haha, asså Rosa er rosa :P

Skriv en ny kommentar

Helene

Helene

30, Haugesund

Født i Bergen by, der jeg bodde til jeg var ca 12, så flyttet vi til Sandnes der jeg gikk på ungdomskole, da jeg var blitt 16 så flyttet jeg til Haugesund der jeg bor nå. Har også innimellom her bodd i Leikanger. 11 oktober 2013 Fekk jeg diabetes type 1, å livet mitt ble snudd opp ned. Er litt rart å være syk uten å se syk ut, men håper med tiden til hjelp att jeg skal klare å få kontroll over sykdommen. Har en liten Pelsdott ved navnet Zena, hun er en blanding av dverg snauzer og Bichon Frise <3 Følg meg gjerne på Instagram : Helmic_86 KontaktInfo: Helmic_86@live.no

Kategorier

Arkiv

hits