Frøken flekk

God morgen fra sykehussengen. Pleier å slite med å få sove på sykehuset, men i natt sov jeg helt greit. Her begynner dagene tidlig, alt for tidlig for meg. Frokosten slutter 9.30 så må snart så opp å få meg litt mat før den forsvinner.

Det har gått fint å sove med pumpen, har den i en strap rundt magen så slipper jeg att den stikker av.

Haha off sprit rens og selvbruning passer vist ikke sammen så du kan kalle meg frøken flekk. Blodsukkeret har vært høyt selv om jeg har tatt mer insulin enn vanlig, men det kommer seg håper jeg.

Her er da den som sitter fast i magen og fra den går det en slange ut til pumpen. Den finnes også i rosa, så sykehuset skulle høre om de klarte å bestille inn.

Nå må jeg friske meg opp å komme meg til kantina før de stenger .

Vi snakkes xoxo

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Helene

Helene

30, Haugesund

Født i Bergen by, der jeg bodde til jeg var ca 12, så flyttet vi til Sandnes der jeg gikk på ungdomskole, da jeg var blitt 16 så flyttet jeg til Haugesund der jeg bor nå. Har også innimellom her bodd i Leikanger. 11 oktober 2013 Fekk jeg diabetes type 1, å livet mitt ble snudd opp ned. Er litt rart å være syk uten å se syk ut, men håper med tiden til hjelp att jeg skal klare å få kontroll over sykdommen. Har en liten Pelsdott ved navnet Zena, hun er en blanding av dverg snauzer og Bichon Frise <3 Følg meg gjerne på Instagram : Helmic_86 KontaktInfo: Helmic_86@live.no

Kategorier

Arkiv

hits