Bare sitter her jeg...

Hei, oppdatering fra sykehussengen, jeg sitter her ennå, hadde time hos diabetes sykepleier kl 9 idag, kom ikke inn før over kl 10 da det hadde skjedd en feil å jeg ikke stod på listen. Vi gjorde noen endringer på pumpa slik att jeg får mer insulin levert gjennom hele døgnet. Blodsukkeret mitt er fortsatt for høyt, men det tar vist litt tid å finne de rette dosene til alle døgnets tider, så er helt normalt att det er ustabilt i begynnelsen.

Her ser dere blodsukkeret mitt fra det siste døgnet, å det skal ligge i det grå feltet. Så jeg ligger for høyt, men det håper vi blir bedre nå som vi har stilt opp dosene.

Jeg har null peiling på hva som skjer nå. Fikk beskjed om å levere noen papirer til legen, men jeg har ikke sett noe lege. Så da får jeg sitte her å vente mens jeg prøver å se litt serie.

Planen var att jeg skulle være her på sykehuset fra tirsdag til i dag (torsdag), å ser egentlig ikke vitsen med å bare sitte her vis det ikke skjer noe mer. Jeg vet jeg skal tilbake til dia sykepleier imorgen kl 9 for å se hvordan det gikk med de nye innstillingene og hun skal hjelpe meg å bytte den "pluggen" i magen da den skal byttes vær 3dag. Veldig takknemlig att jeg får tilbud om hjelp til bytte de første gangene, ikke så kult å skyte en nål i magen på seg selv for å si det sånt

Så det var en mini oppdatering, har ikke skjedd så mye spennende å fortelle om akkurat.

Så da får jeg vente videre å håper dere har en flott dag.

Xoxo

2 kommentarer

Tone V.

21.04.2016 kl.18:24

Håper de finner ut av en dose som passer og at du får stabilisert blodsukkernivået <3

Helene

09.05.2016 kl.19:24

Tone V.: Takk, håper jeg også :D <3

Skriv en ny kommentar

Helene

Helene

30, Haugesund

Født i Bergen by, der jeg bodde til jeg var ca 12, så flyttet vi til Sandnes der jeg gikk på ungdomskole, da jeg var blitt 16 så flyttet jeg til Haugesund der jeg bor nå. Har også innimellom her bodd i Leikanger. 11 oktober 2013 Fekk jeg diabetes type 1, å livet mitt ble snudd opp ned. Er litt rart å være syk uten å se syk ut, men håper med tiden til hjelp att jeg skal klare å få kontroll over sykdommen. Har en liten Pelsdott ved navnet Zena, hun er en blanding av dverg snauzer og Bichon Frise <3 Følg meg gjerne på Instagram : Helmic_86 KontaktInfo: Helmic_86@live.no

Kategorier

Arkiv

hits