Sommerformen på bare 7 uker?

Hjelp, for en tid tilbake meldte jeg min interesse for å være med på ett 7 ukers trenings opplegg med Fitnessgirls. Sendte inn noen bilder og litt om meg selv, lite da viste jeg att disse bildene skulle bli offentlige, eller jo jeg viste det jo på en måte men når jeg ser på de andre jentene så kunne jeg ønske jeg tok litt finere bilder. Jeg ser jo helt forskrekket ut, å ikke er jeg vant med å ta slike kropps bilder heller.  

Jeg har jo alltid hatt lyst å begynne å trene, har bare ikke hatt kunnskapene eller det sparket i ræva jeg tydeligvis trenger. Så da er jo ett sånt opplegg som dette perfekt for meg, følg planen eller stikk av. Jeg har gru gledet meg til å begynne, å i dag kom mailen. Vi begynner på mandag, wææ, kommer jeg til å klare å fullføre? Jeg må klare det, det er nå eller aldri! Dette er noe jeg vil, så full skjerpings fram over. Det er ikke med noe kostholds plan, da dette er ett reint trenings opplegg, så kostholdet må jeg stå for selv, å det skal jeg vel klare, havregryn til frokost, middag og kvelds, neida, men hadde vært enkelt å gjort det sånt.

I helgen skal jeg måle kroppen i alle vinkler, ta noen bilder slik jeg kan følge med på hva som skjer med kroppen min når den plutselig skal begynne å trene. Jeg vet att Roma ikke ble bygget på 1 dag, å for å få den kroppen jeg ønsker meg så kommer det til å ta tid.

 

Slenger med litt inspo fra flotte damer jeg fant på google. Dette er slik jeg ønsker kroppen min skal være <3 

Dere kan forresten lese innlegget Fitnessgirls har skrevet Her

 
Så da blogges vi XOXO fra en spent snart trenings glad jente;)

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Helene

Helene

30, Haugesund

Født i Bergen by, der jeg bodde til jeg var ca 12, så flyttet vi til Sandnes der jeg gikk på ungdomskole, da jeg var blitt 16 så flyttet jeg til Haugesund der jeg bor nå. Har også innimellom her bodd i Leikanger. 11 oktober 2013 Fekk jeg diabetes type 1, å livet mitt ble snudd opp ned. Er litt rart å være syk uten å se syk ut, men håper med tiden til hjelp att jeg skal klare å få kontroll over sykdommen. Har en liten Pelsdott ved navnet Zena, hun er en blanding av dverg snauzer og Bichon Frise <3 Følg meg gjerne på Instagram : Helmic_86 KontaktInfo: Helmic_86@live.no

Kategorier

Arkiv

hits