Husk Solkrem

Endelig kan jeg si att sommeren er på vei, satt litt ute i solen i går å er i dag rosa. Så da var det rett inn på nettet å bestille solkrem. Jeg har sikkert solkrem en plass på loftet, men vil tro dem er ganske gamle så det beste er å bestille ny + jeg vil ha med solfaktor 50, å dem jeg ahdde er nok max 20. 

 

 

Dette er da den jeg har bestilt hjem, gleder meg for den lukter super godt. Jeg ønsker meg også en spray, men har ikke funnet den ennå. Så vis dere vet hvor jeg kan få kjøpt Spray så hyl ut.

2 kommentarer

Tone

10.05.2016 kl.20:47

Ja viktig m solkrem :)

Helene

19.05.2016 kl.16:34

Tone: veldig :D

Skriv en ny kommentar

Helene

Helene

30, Haugesund

Født i Bergen by, der jeg bodde til jeg var ca 12, så flyttet vi til Sandnes der jeg gikk på ungdomskole, da jeg var blitt 16 så flyttet jeg til Haugesund der jeg bor nå. Har også innimellom her bodd i Leikanger. 11 oktober 2013 Fekk jeg diabetes type 1, å livet mitt ble snudd opp ned. Er litt rart å være syk uten å se syk ut, men håper med tiden til hjelp att jeg skal klare å få kontroll over sykdommen. Har en liten Pelsdott ved navnet Zena, hun er en blanding av dverg snauzer og Bichon Frise <3 Følg meg gjerne på Instagram : Helmic_86 KontaktInfo: Helmic_86@live.no

Kategorier

Arkiv

hits