Travle Mai

Det er sikkert ikke bare jeg som syns Mai er super travel håper jeg, det er jo så sykt mye som skjer, konfirmasjoner, 16 mai og 17 mai og alt imellom. Vi nordmenn venter spent på varmere vær og att solen skal vise oss sine edle stråler som vi får se så alt for sjeldent. 

Jeg begynte jo på ett 7 ukers trenings program begynnelsen av Mai, det skal være enkelt å gjennomføre med "bare" 3 treninger i uken. Første uken vi skulle begynne var jeg reist til Sogn og Fjordane å skulle i konfirmasjon, jeg klarte på nød alle treningene å litt ekstra tur. Den neste uken skulle jeg til Oslo med jobben, å her klarte jeg å drite meg ut, treningen ble utsatt og jeg klarte ikke å fullføre før uken var over, å plutselig var det 17 mai og en ny uke og nye treninger, hvordan skal jeg klare dette, jeg har jo allerede dotte av lasset, kansje jeg bare skal gi opp? 

  

Som ett lite plaster på såret gikk jeg til jobb i dag, å skal gå hjem igjen, tar 1 time vær vei så litt trim får jeg vertfall. Jeg skal ikke gi opp trenings opplegget, jeg skal ikke utsette mer, skal forsette der vi er å heller ta lærdom i att det blir bare ris på egen rumpe når jeg utsetter. Jeg skal heller ta opplegget på nytt når vi er ferdig vis det er nødvendig. Jeg gir alltid opp når det kommer til trening, men ikke denne gangen!! 

 

Håper jeg ikke har ødelagt for mye ved å gå glipp av noen treninger, jeg skal heller prøve gi litt ekstra i de neste ukene. Dette klarer jeg!! 

  

Ellers håper jeg alle hadde en fin Feiring av dagen våres <3

Én kommentar

Tone

19.05.2016 kl.19:37

Det klarer du :)

Skriv en ny kommentar

Helene

Helene

30, Haugesund

Født i Bergen by, der jeg bodde til jeg var ca 12, så flyttet vi til Sandnes der jeg gikk på ungdomskole, da jeg var blitt 16 så flyttet jeg til Haugesund der jeg bor nå. Har også innimellom her bodd i Leikanger. 11 oktober 2013 Fekk jeg diabetes type 1, å livet mitt ble snudd opp ned. Er litt rart å være syk uten å se syk ut, men håper med tiden til hjelp att jeg skal klare å få kontroll over sykdommen. Har en liten Pelsdott ved navnet Zena, hun er en blanding av dverg snauzer og Bichon Frise <3 Følg meg gjerne på Instagram : Helmic_86 KontaktInfo: Helmic_86@live.no

Kategorier

Arkiv

hits