Livet mitt bare sklir forbi

Jeg kjeder meg, det skjer veldig lite i livet mitt akkurat nå. Jeg trenger noe nytt å spennende, ny jobb, nye venner kanskje en ny by å bo i. Føler meg veldig klar for noen forandringer, har lenge tenkt på å flytte til Oslo, men nå tenker jeg at Bergen og Stavanger er like gode kandidater. 

  

Føler jeg står litt stille, å trenger nye impulser. Det er så mye jeg har lyst å gjøre i livet, å akkurat nå føler jeg att livet bare sklir forbi, mine beste år bare kastet vekk på ingenting. Det jeg føler nå er kanskje ikke det jeg føler neste uke, men akkurat nå føler jeg det må skje noe litt mer spennende. Jeg er lei av att dagene går i loop med arbeid-søvn-serie.
 

 

 

Én kommentar

Basse-pappa

26.05.2016 kl.18:07

Ugga bugga da, Helene !!!!

trist å høre du ikke trives her i Hgsd, men siden jeg selv også har flyttet mye omkring i både Norge og utlandet gjennom alle år, så skjønner jeg godt hva du føler på nå...

Praktisk sp.mål : klarer du sjøl å sette fingen på HVA det er du savner i livet ditt for tiden..?? Enten det nå er spenning, romanse, karriære-utfordringer, bedre økonomi, mer natur, mer ferie, flere reisedøgn, mindre mas, flere dyr...ja, hva vet jeg...?? ;-)

Påintet mitt er : det hjelper ikke å flytte verken hit eller dit, unge frøken, FØR du kan definere HVA du først og fremst ønsker å flytte TIL..!!!

...og kven kveit..?? Når du plutselig skjønner hva du savner her i livet, ja, så finnes dette kanskje rett rundt hjørnet for deg allerede her i den lille byen vår også...?? ;-)

Skriv en ny kommentar

Helene

Helene

30, Haugesund

Født i Bergen by, der jeg bodde til jeg var ca 12, så flyttet vi til Sandnes der jeg gikk på ungdomskole, da jeg var blitt 16 så flyttet jeg til Haugesund der jeg bor nå. Har også innimellom her bodd i Leikanger. 11 oktober 2013 Fekk jeg diabetes type 1, å livet mitt ble snudd opp ned. Er litt rart å være syk uten å se syk ut, men håper med tiden til hjelp att jeg skal klare å få kontroll over sykdommen. Har en liten Pelsdott ved navnet Zena, hun er en blanding av dverg snauzer og Bichon Frise <3 Følg meg gjerne på Instagram : Helmic_86 KontaktInfo: Helmic_86@live.no

Kategorier

Arkiv

hits