Kvalen Fyr 

Jada da er det på an igjen, mitt nye å bedre liv. Vet ikke hvor mange ganger jeg har prøvd men denne gangen skal jeg lykkes. Jeg tok på joggeskoene og begynte å jogge, viste ikke hvor jeg skulle bare det at jeg skulle få litt trim. Siden jeg bor i sentrum er det ikke lett å jogge uten at man møter på folk og biler, noe som gjør at jeg heller blir sittende i sofaen enn å komme meg ut. Jeg fant meg en fin vei som jeg har tenkt å bruke flere ganger, turen tok ca 1 time å da gikk jeg tilbake, så vis jeg jogger hele veien tar det nok kortere tid, greit at det ikke tar så lang tid så kan jeg prøve å få gjort det før jobb.

Planen om å prøve å få kommet meg ut før jobb klarte jeg ikke i dag, jeg var for trøtt. Har ikke dårlig samvittighet, for det kommer flere dager, litt hvile må man jo få ha. 
 

Det er faktisk en nydelig plass å jogge, å den flotte stien ender opp ved Kvalen fyr. Jeg fikk ikke tatt noen bilder da mobilen lå i magebeltet så jeg slenger med et bilde jeg har lånt av Visithaugesund.no/ 

I dag er det jobb 9.30 til 18 så er det ut en liten tur etter på, er jo Ironman 70.3 her i morgen (søndag) så er masse folk i byen å det er jo alltid kjekt.

Håper dere får en fin helg alle sammen <3

4 kommentarer

Turid

02.07.2016 kl.14:02

det er en skikkelig fin rute :-) Pleier å sykle ut til fyrtårnet her :-))

Helene

02.07.2016 kl.15:05

Turid: Var knall fint, forstår ikke hvorfor jeg ikke har tatt den veien før =)

Cecilie Langnæs

06.07.2016 kl.13:10

Flinka :)

Helene

14.07.2016 kl.17:36

Cecilie Langnæs: Takk takk :D

Skriv en ny kommentar

Helene

Helene

30, Haugesund

Født i Bergen by, der jeg bodde til jeg var ca 12, så flyttet vi til Sandnes der jeg gikk på ungdomskole, da jeg var blitt 16 så flyttet jeg til Haugesund der jeg bor nå. Har også innimellom her bodd i Leikanger. 11 oktober 2013 Fekk jeg diabetes type 1, å livet mitt ble snudd opp ned. Er litt rart å være syk uten å se syk ut, men håper med tiden til hjelp att jeg skal klare å få kontroll over sykdommen. Har en liten Pelsdott ved navnet Zena, hun er en blanding av dverg snauzer og Bichon Frise <3 Følg meg gjerne på Instagram : Helmic_86 KontaktInfo: Helmic_86@live.no

Kategorier

Arkiv

hits