Lille Baby er syk

I går oppdaget jeg tilfeldig at det kom blod ut istedenfor urin da jeg var ute å luftet Zena, Hjelp, pleier ikke akkurat å følle med på hva som kommer ut, så det første jeg tenkte var hvor lenge dette har foregått, stakkars lille. Opp med google, men det hjalp ikke stort, livmorkreft å masse andre skumle ting, så jeg tok en tlf til mamma å hun tenkte UVI (urinveisinfeksjon eller noe sånt), men det beste var å ringe dyrelegen, å dem ville ha hun opp på kontroll. Opp til dyrelegen vi gikk, inn på ultralyd å urinprøve, men det var dessverre ikke noe urin å ta prøve fra så måtte ha meg ny time, 866 kr takk for 15 min å forsatt ingen svar på hva som er gale med min kjære lille pelsdott. Fikk ny time til idag klokken 10, å Zena hadde tisse forbud før dette, for idag skulle det bli urinprøve. Vi forsov oss nesten til timen, 3 minutter for sein, men det gikk fint, var vist mange akutt syke hunder inne så jeg fikk beskjed om å levere fra meg Zena å dem skulle ringe når jeg kunne hente henne igjen. Måtte skrive unne på papir at dem hadde lov å gi beroligende, noe jeg var meget skeptisk til vertfall når jeg ikke skulle vær der, men hadde ikke så mye valg vis dem skulle få tatt alle testene.  

Noen timer seinere ble jeg oppringt å jeg tuslet meg oppover for å hente min lille firbeinte hjerteklomp. Etter en liten samtale med veterinæren fikk jeg tilbake Zena, som selvfølgelig bjeffet nonstop av glede av å se meg. Stakkars lille hadde fått UVI og hadde noe krystaller i blæren (eller noe, ikke alltid lett å få med seg alt), så antibiotika i 8 dager og smertestillende og nytt fôr som skal hjelpe på krystallene, 2074 kr takk. Ny kontroll time ble bestilt til neste uke (blir sikkert en tusen lapp der også).

Det er ikke enkelt når de små blir syke, ikke kan de si ifra om de har vondt og evt hvor de har vondt, så det er ekstra viktig å følle med på adferden. Jeg håper Zena blir frisk snart, å at hun ikke har for mye smerter. 

  

Må få skryte litt av tuttå, hun var kjempe flink hos veterinæren, hun er en spesiell liten hund som jeg er blitt veldig glad i <3

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Helene

Helene

30, Haugesund

Født i Bergen by, der jeg bodde til jeg var ca 12, så flyttet vi til Sandnes der jeg gikk på ungdomskole, da jeg var blitt 16 så flyttet jeg til Haugesund der jeg bor nå. Har også innimellom her bodd i Leikanger. 11 oktober 2013 Fekk jeg diabetes type 1, å livet mitt ble snudd opp ned. Er litt rart å være syk uten å se syk ut, men håper med tiden til hjelp att jeg skal klare å få kontroll over sykdommen. Har en liten Pelsdott ved navnet Zena, hun er en blanding av dverg snauzer og Bichon Frise <3 Følg meg gjerne på Instagram : Helmic_86 KontaktInfo: Helmic_86@live.no

Kategorier

Arkiv

hits