Enkle tips til en bedre hværdag

 • Begynne å trene 
  Nei man må ikke trene vær dag eller bli super sporty. All trening hjelper, prøv gjerne 1 gang i uken, en tur i skog og mark er godt for både kropp og sjel. Kjøp deg nytt treningstøy, utrolig hvor mye et flott treningstøy kan gjøre for motivasjonen. Et aktivitets bånd er super for å få deg opp av sofaen, hvor mange skritt klarer du idag?
   
 • Ha det fint rundt deg
  Rydd og vask litt vær dag istedenfor å la det samle seg opp å det må et skikkelig skippertak til for å få det på stell igjen. Man slapper bedre av når man har det rent og ryddig rundt seg. Tenn lys og kjøp friske blomster. Noe så enkelt som nye putetrekk kan fornye stuen. Har du pynt som er litt out of date? kjøp deg en sprayboks i den fargen du ønsker og spray i vei, gammelt blir til nytt, å penger spart. 
   
 • Sett av tid til deg selv
  Det er viktig å stelle med seg selv, fikse neglene ta på neglelakk, gi håret en skikkelig hårkur, ansikts maske og gjerne en runde med selvbruning. Lag deg en deilig frukt salat og sett på en god serie eller film. Dette er perfekt å samle venninnene for, en skikkelig jente kveld gjerne med litt sladder og god mat.
   
 • Spar penger
  Det er ikke alle som har muligheten til å spare masse penger, men hva men å spare feks alle 5 kroningene du får, putt dem på et glass, det går seint men tilslutt blir det en liten sum, dette er penger du kan bruke på hva du vil uten å ha dårlig samvittighet. Kansje du har lyst å spare til en reise, nye sko eller kansje bare lyst å gå ut å spise.

                                           

   

Har du noen enkle tips om hvordan livet kan bli litt bedre?

4 kommentarer

Lill

30.07.2016 kl.19:09

Få nok søvn! Og les en god bok :)

Helene

31.07.2016 kl.21:11

Lill: ja meget viktig med nok søvn :) jeg har faktisk blitt fan av lydbøker :)

Hege Kristin

30.07.2016 kl.22:27

mange fine tips! :)

http://hevhodet.blogg.no/

01.08.2016 kl.02:12

Så utrolig fin blogg du har :)

Skriv en ny kommentar

Helene

Helene

30, Haugesund

Født i Bergen by, der jeg bodde til jeg var ca 12, så flyttet vi til Sandnes der jeg gikk på ungdomskole, da jeg var blitt 16 så flyttet jeg til Haugesund der jeg bor nå. Har også innimellom her bodd i Leikanger. 11 oktober 2013 Fekk jeg diabetes type 1, å livet mitt ble snudd opp ned. Er litt rart å være syk uten å se syk ut, men håper med tiden til hjelp att jeg skal klare å få kontroll over sykdommen. Har en liten Pelsdott ved navnet Zena, hun er en blanding av dverg snauzer og Bichon Frise <3 Følg meg gjerne på Instagram : Helmic_86 KontaktInfo: Helmic_86@live.no

Kategorier

Arkiv

hits